Rođendani

Mađioničar za dečije rođendane

Želite li prirediti rođendan tako čudesan i veseo da ga vaše dete upamti zauvek?

Mađioničar Volare pretvoriće svaki rođendan u jedno čarobno i nezaboravno iskustvo. Predstava puna iznenađenja, komedije i neverovatnih čarolija koje će svakoga ostaviti bez daha.

Slavljenik je zvezda predstave i još mnogo iznenađenja.

Bliži se rođendan vašeg deteta i Vi nemate ideju kakav sadržaj da priredite za decu…

Šta kažete na mađioničarsku predstavu? Volare će rođendan vašeg deteta ućiniti zaista čarobnim i ni jedno dete neće ostaviti ravnodušnim. Deca će naprosto biti očarana i maksimalno angažovana asistiranjem u mađioničarskim trikovima kao što su stvaranje belih golubova itd. Vaše dete ce biti zvezda predstave a Vi ćete biti prezadovoljni jer ste mu omogućili rođendan za pamćenje.

Onog trenutka kada mađioničar Volare zakorači u prostoriju Vi možete da se opustite i pridružite roditeljima ili uživate u promatranju predstave, jer tada su deca pod Volareovom kontrolom i očarana magijom koju on stvara.

Deca obožavaju da učestvuju u tačkama koje izvodi mađioničar, a Vaše dete će dobiti posebnu priliku za to jer je to njegov dan i ono zaslužuje da bude zvezda predstave. Zajedno sa mađioničarem stvoriće bele golubove i pravog malog zeca. Zamislite tu sreću na licu deteta kada ono samo napravi čaroliju i stvori umiljatu zivotinju.

Originalni efekti kao crtež koji je nacrtao slavljenik i koji oživljava i čestita slavljeniku rođjendan izazvaće oduševljenje kod svakoga a tačka sa stolom koji leti po sobi fasciniraće i male i velike. Svi efekti koje izvodi mađioničar Volare su dugo osmišljavani i birani kako bi predstava bila što bolja.
Ono čemu se deca takođe neizmerno raduju su i figure od balona koje madjionicar Volare vešto pravi u svim oblicima. Po dogovoru svako dete u publici dobiće figuru od balona po želji.

U ponudi su tri različita paketa za rođendane:
1. Osnovni paket sadrži predstavu u trajanju od 40 minuta i mnoštvo tački i interakcije s decom, životinje kao što su golubovi koje stvara mađioničar zajedno sa slavljenikom i poklon od balona za slavljenika.

2. Bogati paket traje 60 minuta i sadrži predstavu od 40 minuta plus modelovanje figura od balona za svu decu (oko 20 minuta), tačku sa stolom koji leti po sobi, golubove i stvaranje pravog zeca na kraju.

3. Ekskluzivni paket sadrži predstavu od 40 minuta, sve životinje, modelovanje figura od balona za svu decu (oko 20 minuta), levitaciju stola, plus spektakularnu iluziju u kojoj slavljenik lebdi u vazduhu. Ovaj program sadrži i scenografiju, specijalne dimne efekte i ozvučenje kao i specijalan magični poklon za slavljenika.

Cena programa zavisi od grada. Poslati upit za cenu ili pozvati broj telefona.

Mađioničar za dečije rođendane
Mađioničar za dečije rođendane
Mađioničar za dečije rođendane